Dagopvang voor honden

Temidden van de veilige en overzichtelijke omgeving van onze ecologische tuin wordt een uniek concept voor dag-, weekend- en/of vakantieopvang in roedelverband aangeboden. Onze dagopvang is geschikt voor honden van alle rassen* en alle leeftijden** op dagen dat het baasje er om wat voor reden dan ook zelf even niet is.

Kleinschaligheid, flexibiliteit en professionaliteit typeren  onze werkwijze. We doen dit door kwaliteit boven kwantiteit te stellen zodat aan iedere hond afzonderlijk een leerzame, actieve en afwisselende dag aangeboden wordt. Onze dagopvang biedt plaats uit maximaal 5 honden.

Honden die wij in onze opvang mogen verwelkomen, hebben de beschikking over hun eigen compleet ingerichte en verwarmde binnenruimte van waaruit zij de hele dag in- en uit kunnen lopen naar het omheinde gedeelte van onze ecologische tuin.
Voor nog meer bewegingsvrijheid gaan we minimaal 1x per dag  wandelen in een van de hondenlosloopgebieden in de omgeving. De Loonse & Drunense Duinen, Chaamse Bossen, Cadettenkamp, Boswachterij Dorst, Ulvenhoutse Bossen en de Galderse Meren liggen op slechts 30 minuten rijafstand.

Wij volgde o.a. de Beroepsopleiding tot Erkend Hondensuitlaatservice

Neem voor meer informatie contact op.

* Hoog Risico Honden (HR-honden) en/of honden die niet gechipt, geregistreerd of volledig geënt zijn kunnen wij helaas niet toelaten.
** Puppie's en jonge honden tot 9 maanden volgen een apart dagprogramma